2009. március 27., péntek

Megoldódik a Mio navigációs készülékek térképfrissítése


Mio Moov 200

Megoldódni látszik az elmúlt időszak során felmerült térképfrissítési probléma, amely a Mio PNA készülékek tulajdonosait érintette.
Az egyik megoldási lehetőség a TopMap Kft. fejlesztésének eredményeként elérhető, az Altina márkájú GPS-készülékek számára készült térképfrissítés, amely az összes "C" szériás Mio készülékkel, valamint a Mio H610 típusú készülékkel is kompatibilis. A felhasználók az LCP Group cégcsoporthoz tartozó Top Mobile Solutions Kft. Bemutatótermében vásárolhatják meg a Magyarország térképfrissítést tartalmazó SD kártyákat minimális adminisztrációs költséggel. A frissítési költség annak függvényében alakul, hogy az adott felhasználó rendelkezik-e Mio Klubkártyával, avagy Tiszta Forrás matricával ellátott terméket szeretne frissíteni, esetleg olyan navigációs eszköz van a birtokában, amelyet nem az LCP Systems hozott forgalomba. Az SD kártya megvásárlásának egyszeri díja 1 éven belül további három frissítést tartalmaz.
A második megoldás a Mio korábbi típusú készülékeire (például H610) vonatkozik: a termékeket forgalmazó LCP Systems Kft. vállalja, hogy e készülékeket azonos kategóriájú iconX készülékre cseréli 50%-os kedvezménnyel, amennyiben a beszámíttatni kívánt készülék állapota a meghatározott minőségi feltételeknek megfelel.
A harmadik megoldás a Mio Technology Mio Map 2008 térképszoftvere, amely 2009 márciusától elérhető a Mio "C"sorozatú készülékeihez. A frissítés ebben az esetben teljes szoftvercserével is jár. A frissítés eléréséről a Mio Technology által működtetett www.mio.com/hu oldal nyújt pontos tájékoztatást.

forrás: internet

Nincsenek megjegyzések: